Blogi

Amaranthen keikalle pari kovaa lämppäriä!

Julkaisija: 
Ilkka

Amaranthen keikalle pari kovaa lämppäriä!

Amaranthen kiertueelle mukaan kaksi suomalaisbändiä!

Ruotsalainen Amaranthe julkaisi albuminsa Maximalism lokakuussa 2016. Huhtikuussa 2017 suosittu ruotsalaisyhtye saapuu Suomeen soittamaan 9 keikkaa, joista yksi jo loppuunmyyty ja muiden suhteen lippukauppa käy kuumana. Maximalism Finnish Tourille mukaan lähtevät kotimaiset yhtyeet on nyt julkistettu.

Oululainen, maailman ainoa violent pop -yhtye Blind Channel julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa lokakuussa 2016. Revolutions pistää musiikkigenret tiukkaan nippuun ja puristaa ulos metallia, poppia ja rappia. Erittäin energinen kopla nähdään ennen Amaranthea Tampereella, Turussa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Lahdessa.

Tamperelainen Ember Falls imee musiikkinsa voiman melodisesta metallista, popista ja elektronisesta musiikista. Yhtyeen debyyttialbumi Welcome to Ember Falls on uunituore ja bändi on valmiina kokeilemaan siipiään kansainvälisesti: Ember Fallsin levytyssopimus Spinefarm Recordsin kanssa kattaa koko maailman. Amaranthen kanssa ryhmä näkee Tampereen, Helsingin, Seinäjoen ja Lahden.

KEIKKA LA 15.4.2017
20:00  Ovet
20:15  Ember Falls
21:00  Blind Channel
22:00  Amaranthe

Kommentoi