Blogi

Helmikuun keikat

Julkaisija: 
Jenni

Helmikuun keikat

Finlandia-klubin kevätkausi polkaistiin käyntiin tammikuussa Swallow the Sunin johdolla ja siitä on hyvä siirtyä helmikuun hangille. Ensimmäisenä helmikuussa Klubin kansaa viihdyttää kovassa nosteessa oleva energiapakkaus Antti Tuisku. Tuisku esiintyy 12.2. ja keikka on odotetusti loppuunmyyty, mutta muille keikoille on vielä tilaa.

Heti seuraavana päivänä 13.2. Tuiskun jälkeen klubin keikkalavan valtaa SuomiLOVE tv-ohjelmastakin tuttu rock-yhtye Santa Cruz. Vuonna 2007 perustettu helsinkiläinen bändi on kerännyt laajan fanipohjan muutaman vuoden sisällä keikkailemalla ahkerasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Debyyttialbumin Screaming For Adrenaline he julkaisivat 2013 ja toisen albuminsa Santa Cruz viime vuonna. Tällä uusimmalla albumillaan he ovat ehdolla myös Emma-palkinnon saajaksi rockalbumi -kategoriassa. Suosio on ollut hurjaa ja vauhdikasta rock-menoa on varmasti luvassa Klubillakin. Kuopiolainen vuonna 2008 perustettu hard rock -yhtye Block Buster tulee lämppäämään Santa Cruzia.

Helmikuun lopussa 27.2. klubille tulee vielä esiintymään ihastuttava Anna Puu. Anna Puu on suomalainen laulaja-lauluntekijä, jonka neljäs albumi Rakkaudella, Anna Puu julkaistiin viime vuoden syksyllä. Anna Puu on myös ehdolla vuoden naissolistiksi Emma Gaalassa. Levyltä on julkaistu singlet Ota minut tällaisena kuin oon ja Kohta vapaita, jotka varmasti kuullaan myös Klubilla.

Tervetuloa kuuntelemaan ja viihtymään kanssamme. Nähdään Klubilla!

Kommentoi