Blogi

Kiitos 2015, tervetuloa kevät 2016!

Kiitos 2015, tervetuloa kevät 2016!

Hyvä Klubikansa ja muut tuntemattomista syistä blogiimme eksyneet! On tullut aika summata yhteen kuluneen kauden kohokohdat ennen tammikuussa alkavaa kevätkautta.

Syksy on ollut perinteisesti kiireistä aikaa ja meno alkaa taustajengin osalta olemaan yhtä hämärää kuin tuottaja Kavasvuon vapaa-ajan harrastukset. Keikat on saatu vedettyä kunnialla maaliin ja jengiä on riittänyt oikein mukavasti kasvaneesta kilpailusta huolimatta! Tarjonnan monipuolistuminen Suomen Chicagon keikkarintamalla on ollut ylipäätään positiivista; yhtenäinen päämäärä on kuitenkin tarjota asiakkaille mahdollisimman laaja valikoima musiikkielämyksiä.

Kuluneesta syksystä on jäänyt erityisesti mieleen uuden materiaalin voimin Klubille ratsastaneet pitkänlinjan tekijät kuten Amorphis ja Entwine, sekä seitsemän vuoden hiljaiselonsa mallikkaasti päättänyt Diablo. Vannoutunut kuulijakunta löysi tiensä syyssateiden keskeltä Klubille tälläkin kertaa, mikä lämmittää paatuneenkin hevimiehen ja –naisen sydäntä. Lahti Goes Hard and Heavy vol.4:n yhteydessä lanseerattu Rock Food –konsepti otettiin myös hyvin mielin vastaan ja palaute oli kaiken kaikkiaan positiivista. Etkot, juhlat ja jatkot kaikki saman katon alla, voiko viihtymistä enää helpommaksi tehdä?

Egotrippi tarjosi Klubilla taattua laatua ja leppoisa meininki yhdistettynä charmanttiin miesenergiaan menee harvoin pieleen, niin kuin ei tälläkään kertaa. Oli huikeaa nähdä ja kuulla keikkakansan laulavan mukana lähestulkoon jokaisen kappaleen, jonka herrasmiehet vetivät. Sama trendi toistui Freukkareiden tyylikkäästi suorittamassa paluussa. Allekirjoittanut pahoittelee, mikäli joku keikalle tulleista päätyi musiikin innoittamana heräämään epäviehättävän hamekansan edustajan vierestä.

Poets of the Fall sekä Michael Monroe innoitti suurimmat faninsa kerääntymään jonoksi Klubin ovelle jo useita tunteja ennen shown alkamista; ihailtavaa omistautumista ja hengennostattamista! Huhun mukaan kaukaisin Monroe-fani oli saapunut Hollannista saakka. Mainittavaa on myös Turisaksen jälkeensä jättänyt viikinkihenki, sekä tämän kauden aikana bäkkäritiloista keikkojen jälkeen löytyneen tekoveren ja maalin määrä. The 69 Eyes ja To/Die/For takasivat unohtumattoman Halloweenin ja kerrassaan upeat Chisu ja Sanni kruunasivat naisten viikonlopun marraskuun lopulla.

Ei voi muuta sanoa kuin KIITOS Kanresta, Total Secin järkkäriporukka, taustatyypit ja erityisesti asiakkaat! Keväällä jatketaan!

Rock on,

Sanni/Finlandia-klubi

Kommentoi