Blogi

Monipuolista tarjontaa Klubin keväässä

Julkaisija: 
Sanni

Monipuolista tarjontaa Klubin keväässä

Finlandia-klubin osalta talviuniaika päättyy 22.1., kun melodista doom- ja death metallia soittava jyväskyläläinen Swallow the Sun korkkaa kevään. Yhtye on julkaissut kaiken kaikkiaan kuusi studioalbumia ja kiersi edellisvuoden lopulla ahkerasti ympäri Eurooppaa viimeisimmän marraskuussa ilmestyneen Songs From the North l, ll & lll –albumin myötä. Yhtye on kovassa nousussa ja levittää kunniakkaasti suomalaisen metallin ilosanomaa maailmalle! Lämppäreinä nähdään mikkeliläinen Hanging Garden ja tukholmalainen LIK.

Raskaan aloituksen jälkeen on hyvä siirtyä kotimaassa hurjassa nosteessa olevan Antti Tuiskun pariin 12.2. Viimesyksyinen Pääsalin konsertti oli odotetusti loppuunmyyty, eikä kapasiteetiltaan puolet pienemmällä Klubimiljööllä mennyt kauan täyttyä. Ankkurissa Tuiskuttaa jälleen ja takuuvarmaa on, että tällä keikalla lanteet liikkuvat ja Klubi täyttyy rovaniemeläisenergiasta parhaimmillaan. Heti seuraavana päivänä 13.2. SuomiLOVE tv-ohjelmastakin tuttu rock-yhtye Santa Cruz valtaa Klubin. Helsinkiläisyhtye julkaisi ensimmäisen täyspitkän studioalbuminsa tällä kokoonpanolla 2015 ja suosio on ollut hurjaa. Keikalla tullaan mitä luultavimmin näkemään todellista rock-henkeä, lavalle lentävistä pikkuhousuista lähtien.

Anna Puu on suomalainen muusikko ja laulaja-lauluntekijä, jonka yhteistyö Fried Musicin kanssa on kestänyt jo kolmen albumin verran. Anna Puu tehtailee hittibiisejä albumien täydeltä, eikä suurimpien suosikkien radiosoitolle näy loppua. Viimeisimmän albumin Rakkaudella esikoissingle Ota minut on jo saavuttanut huippusuosion ja live-esiintyminen Klubin stagella 27.2. tulee varmasti olemaan mukaansatempaava ja vaikuttava.

Kiirastorstaina 24.3. Klubilla kuullaan Turmion Kätilöitä. Bändi on kuopiolaisen Ancient Drive-yhtyeen raunioista koottu pääasiassa suomeksi laulava industrial metal –yhtye, joka on monen suomalaisen kestosuosikki. Livetilanteisiin bändin musiikki on aina istunut parhaiten, ja uuden albumin Diskovibratorin kappaleet jytäävät varmasti lavoilta vanhan tuotannon tapaan tiensä kansan sydämiin. Lämppärinä esiintyy kotimainen metalcore-yhtye One Morning Left.

Niin nuorekkaaseen bilekansaan, kuin teinijengiinkin iskevä JVG tulee nostattamaan tunnelmaa Klubille lauantaina 9.4. Musiikillista monipuolisuuttaan viimeisimmän Vain elämää –kauden aikana osoittanut VilleGalle tulee kollegansa kanssa varmasti vetämään yhden kevään kovimmista keikoista!

Suomen hauskin ja palkituin improryhmä Kolina lähtee kevätkiertueelle huhtikuussa ja pysähtyvät Klubilla lauantaina 16.4.. Roope Salmisen ja Sasu Paakkunaisen vuonna 2007 perustama Kolina tekee energistä, hauskaa ja helposti lähestyttävää improa ja antaa yleisölleen naurutakuun: jos keikalla ei naurata, ryhmä palauttaa pääsylipun hinnan. Kolina on voittanut Suomen improkisojen ensimmäisen sijan viitenä peräkkäisenä vuotena 2010-2014.

Suomalaisen tanssipopin ykkösmenestyjä Aikakone juhli viime vuonna 20-vuotista uraansa. Nti Groove, Odota ja monet muut ysärihitit kuullaan varmasti Klubilla perjantaina 22.4.!

Lasten ikioma Ipana-Rock tuo Klubin lavalle tänä keväänä lastenmusiikkiyhtye Soivan Siilen! Pikku Kakkosestakin tuttu yhtye vauhdittaa muksuja lauantai-iltapäivänä 23.4. Samana iltana Kouvostomollin soundinsa Klubille tuo kevätrundille helmikuussa suuntaava Viikate.

Klubin ohjelmistoon saattaa tulla vielä lisäyksiä alkukevään aikana (tsekkailkaa meidän Facebookia!) ja aikaisempien kausien tapaan jokainen keikka on meillä ikärajaton. Tervetuloa nauttimaan Klubielämyksistä meidän kanssa!

Kommentoi