Blogi

SUOMI-ROCKIN KUMMISETÄ REMU AALTONEN HISTORIALLISELLA JÄÄHYVÄISKIERTUEELLA!

Julkaisija: 
Meri

SUOMI-ROCKIN KUMMISETÄ REMU AALTONEN HISTORIALLISELLA JÄÄHYVÄISKIERTUEELLA!

REMU & HURRIGANES FEAT. MATO VALTONEN KONSERTOI FINLANDIA-KLUBILLA, LAHDESSA ENSI LAUANTAINA 9. JOULUKUUTA!
 
 
”Goodbye forever!”
 
 
Suomalaisen rockin suurmies Remu Aaltonen on jäähyväiskiertueella. Pitkä ura päättyy!
 
“It ain’t what you do, it’s how you do it!”
 
Henry Olavi Aaltonen lopettaa keikkailun ja kiertueet. Ja kun Remu lopettaa, hän lopettaa tyylillä!
 
Lokakuun puolivälistä vuoden loppuun Remu & Hurriganes kiertää vielä ympäri Suomea. Mittava kiertue on nimensä mukainen:Last Call.
 
Tammikuun 10. päivä 2018 Remu täyttää 70 vuotta.
 
 
REMU & HURRIGANES SYKSYLLÄ 2017
 
Remu & Hurriganesin kolmetoista keikkaa käsittävällä kiertueella lavalla rokkaavat Remun ja yhtyeen lisäksi myös raskaan sarjan vierailijat.
 
Kiertueen vierailevina tähtinä vuorottelevat muun muassa Sleepy Sleepers ja Leningrad Cowboys -yhtyeistä tuttu Mato Valtonenja Michael Monroe.
 
Remun nykyisin johtamassa Hurriganes-yhtyeessä soittavat Arska Rautajoki, rummut, Nipa Niilola, kitarat & taustalaulu, Antti Rautajoki, kitarat ja Jaska Ylä-Rautio, basso.
 
Kosketinsoittajana kiertueella on vaasalainen Mikko Rintanen, joka pitkän uransa aikana on nähty muun muassa Royals-yhtyeen, Kirkan, Wigwamin ja Hectorin kiertuekokoonpanoissa.
 
”Päällikkö lopetti tyylikkäästi – Remun ja Hurriganesin viimeisellä Tampereen-keikalla ei huokailtu
…Todella harvoin Tampere-talossa yleisö alkaa hakata vaativasti käsiä yhteen ennen konserttia. Iso sali oli tupaten täynnä, ja yleisö jatkoi taputusta muutaman minuutin.
En muista, koska olisin kuullut näin mehevää oikeaa rock’n’roll-soundia klassiselle musiikille tehdyssä Isossa salissa.
Reippaasti laajennettu bändi oli tavallaan jopa alkuperäistä parempi. Nyansseja ja dynamiikkaa oli enemmän, ei paahdettu koko ajan nelosella…
Monenlaisista breikeistä, hiljennyksistä ja paisutuksista hyötynyt musiikki rullasi kissamaisesti. Rautajoki löi kuin Charlie Watts ja Remu maustoi menoa mukavilla pikku aksenteilla ja päräytyksillä. Antti Rautajoki ja Nipa Niilola tekivät hienoa jälkeä kitaroilla, Jaska Ylä-Raution basismi oli napakkaa ja väliajattoman liki parituntisen setin upealla ”fuugalla” ja ripauksella Sibeliustakin aloittanut Mikko Rintanen väritteli uruilla miellyttävästi.
Rintanen lauloi Cisse Häkkisen herkät bravurit I Will Stayn ja Only Onen, jotka Niilola kruunasi kauniisti melodisilla sooloilla…”
 
Yllä olevat lainaukset toimittaja Jussi Niemen konserttiarvostelusta Aamulehdessä 16.10.2017.
 
 
Odotettavissa on täysin uniikki ja historiallinen konserttitapahtuma. – Jotain sellaista, jota kukaan Remun tai ylipäätään suomalaisen rokin ystävä ei voi kokea kuin kerran elämässään.
 
Ja siinä se sitten on, konserttikiertueen viimeisen biisin päätyttyä Remu Aaltosen ainutlaatuinen ura on paketissa.
 
 
Kun mä päätän, että Hurriganesia ei enää ole, sitä ei ole.”
 
 

Kommentoi