Finlandia-klubi

Kävijäinfo

Keikkojen alkamisajat

Finlandia-klubin keikat alkavat yleensä klo 21. Mikäli keikalla esiintyy useampi bändi, keikkojen alkamisajat vaihtelevat. Pyrimme ilmoittamaan illan aikataulun etukäteen.

Ikäraja

Klubi on ikärajaton, anniskelualue on rajattu erikseen salin takaosaan.

Kuvaaminen

Esitysten äänittäminen sekä ammattimainen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä lupaa. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien konserttimuistoja lisäävien valokuvien ottamien on sallittua.

Narikka

Narikkamaksu on 3 € / hlö. Maksun voi suorittaa käteisellä tai kortilla. Narikka aukeaa klo 20. Narikkamaksun voi maksaa myös etukäteen Sibeliustalon lippukassalla lippuja ostettaessa, jolloin narikkamaksu on 2,50 euroa.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi kysellä Sibeliustalon vahtimestareilta numerosta 050 398 5803.

Saattajalippu

Henkilökohtainen avustaja pääsee keikalle lipun ostaneen avustettavan kanssa saattajalipulla. Saattajalipun hinta on 1,50 € ja sen voi ostaa vain Sibeliustalon lippukassalta.

 

Esteettömät palvelut

Sibeliustalo palvelee kaikkia käyttäjäryhmiä mahdollisimman tasapuolisesti.

Pysäköintipaikat

salirakennuksen kohdalla 3  invapaikkaa  autoille sisämuurin vieressä. 

Automaattiovet

Pääsisäänkäynnin Ankkurikadun puolella on automaattiovi, painike vasemmalla puolella.

Esteetön kulku

Finlandia-klubille toiseen kerrokseen pääsee hissillä (max 25 hlöä). Finlandia-klubilla on tasalattia, pyörätuolilla pääsee myös lavan eteen.

Pyörätuolit ja rollaattorit

Kaikkia pyörätuolia tai esim. rollaattoria käyttäviä asiakkaita pyydetään saapumaan hyvissä ajoin tapahtumiin. Näin varmistetaan se, että Sibeliustalon henkilökunta ehtii tarvittaessa avustaa siirtymisessä saliin. Sisään meno ruuhkautuu heti ovien avauduttua.

Sibeliustalosta voi lainata tilaisuuden ajaksi pyörätuolin tai rollaattorin liikkumisen avuksi.

Esteettömät WC:t

sijaitsevat lähellä naulakkoa: lippukassalta käytävää eteenpäin, kulman takana oikealla.  Toisessa tilassa lapsenhoitotaso ja tarvikkeita.

Avustavat koirat

Opas- tai avustajakoiria käyttävät henkilöt voivat tulla Finlandia-klubille. Koiran voi jättää myös aulassa olevaan paikkaan odottamaan. Henkilökunta opastaa paikan sijainnissa.