Hevisaurus

La 16.12.2017

Hevisaurus

Klo 14:00.
20 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

La 16.12.2017 klo 14:00
Liput: 
20 €

Huom 2.11.! Keikka lähenee, mutta ikäväksemme joudumme tekemään muutoksen Hevisauruksen keikkapäivämäärään. Konsertin uusi päivämäärä on lauantai 16.12., keikka klo 14. Kaikesta huolimatta liput liikkuvat hyvin, nyt kannattaa toimia jos haluat liput keikalle, RÄYH!

Jo ostetut liput käyvät semmoisenaan.

ONHAN HEVARI HIENO AMMATTI, TOTEAA HEVISAURUS UUDELLA SINKULLAAN

Mikä minusta tulee isona? Tähdenlennättäjä, humppasäveltäjä, laserninja, säveltäjä, penninvenyttäjä vai linnanherra? Sitä me mietitään meidän uudella sinkulla, joka ilmestyy perjantaina 16. kesäkuuta. Tai oikeastaan me mietitään sitä samaa asiaa myös meidän tulevalla levyllä ja musikaalissakin, Räyh! Me saatiin meidän sinkulle myös uskomattoman hieno vieras – Megadethin Kiko Loureiro. Kikosta piti tulla jalkapalloilija, mutta sitten siitä tulikin kitaristi, Räyh!

Onhan hevari myös hieno ammatti – MOSHATAAN! 

Katso alta Kikon terveiset!

Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut kotimaassa seitsemän studioalbumia, joita on myyty 178 000. ”Mikä minusta tulee isona” –nimeä kantava albumi julkaistaan 1. syyskuuta. Hevisaurus on voittanut parhaan lastenmusiikin Emman kahdesti.

LOKAKUU
MARRASKUU