Korpiklaani + Profane Omen

Pe 1.2.2019

Korpiklaani + Profane Omen

Klo 20:30.
19,50 € ennakkoon / 24,50 € ovelta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Pe 1.2.2019 klo 20:30
Liput: 
19,50 € ennakkoon / 24,50 € ovelta

Korpiklaani kiertää Suomea kahden vuoden tauon jälkeen

Tuoreen Kulkija-albumin biisit soivat kahdeksassa kaupungissa.

Suomalaisen folk metal -musiikin kansainvälinen menestyjä Korpiklaani suuntaa tammikuussa 2019 kiertueelle kotimaahan. Helsingistä alkava konserttien sarja koetaan yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla. Kiertue on bändin laajin Suomessa vuosiin.

- Todella mukava päästä rempomaan Suomen-keikkoja ja vielä näin monta, yhtyeen laulaja-kitaristi Jonne Järvelä hymyilee.

Jo 15 vuotta toiminut Korpiklaani julkaisi kymmenennen albuminsa syyskuussa 2018. Nuclear Blast -levy-yhtiölle tehty Kulkija on kokonaisuus, jolla orkesteri tavoittaa hienolla tavalla rouhean lavasoundinsa.

Monissa vesissä ja joskus vettäkin väkevimmissä nesteissä keitetty ja vuosia festivaaleilla ja keikkalavoilla ympäri maailmaa viihtynyt Korpiklaani tavoittaa koskettavasti suomalaisen melankolian ja kauneuden.

Letkeä reissumiesromantiikka ja toisaalta kaipuu kotiin ovat vahvasti läsnä Kulkija-levyllä ja virittävät samalla Korpiklaanin historiansa sielukkaimpaan esitykseen.

Nähdään näillä keikoilla. Kuunnelkaa meidän uutta Kulkija-levyä kovasti! Se on meidän mielestä peijjoonin hyvä levy ja tykätään soittaa kaikkia levyn biisejä kovasti keikoilla, Järvelä paljastaa.

Keikalla on mukana kotimainen death’n’roll-orkesteri Profane Omen.

Ovet auki klo 20, showtime klo 20.30
Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

JOULUKUU
HELMIKUU
MAALISKUU