Mikael Gabriel

La 11.11.2017

Mikael Gabriel

Klo 21:00.
25,50 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

La 11.11.2017 klo 21:00
Liput: 
25,50 €

Kotimaan suosituimpien pop-tähtien harvalukuiseen joukkoon viimeistään Vain Elämää -visiittinsä myötä noussut Mikael ”MG” Gabriel saapuu esiintymään Finlandia-klubille lauantaina 11. marraskuuta. Liput ikärajattomalle klubikeikalle tulevat myyntiin perjantaina 22.9. klo 12!

Karismaattinen ja kunnianhimoinen Mikael Gabriel on ehtinyt uransa aikana jo hakata useamman naulan platinalevyilleen olohuoneeseensa ja esiintyä suurimpien festivaalien lavoilla. Räppäri nousi vuonna 2016 valtavaan kansansuosioon yhtenä Vain Elämää-ohjelman puhutuimmista artisteista. Kuitenkin jo ennen osallistumista ohjelmaan MG:n puhutteleva musiikki on ehtinyt kerätä miljoonia striimauksia Spotifyssä ja Youtubessa.

Kuluva vuosi on ollut Gabrielille menestyksekäs: räppäri lähti ensimmäiselle Suomen kiertueelleen, joka huipentui vaatimattomasti Helsingin Jäähalliin ja pokkasipa mies myös Vuoden miessolisti-pystin tämän vuoden Emma-gaalassa. Mikael Gabrielin tuorein julkaisu on ”Maailman laidalla” -yhteissingle Isac Elliotin kanssa. Kappaleen voit kuunnella täällä: https://lnk.to/maailmanlaidallaAr

Klubi auki klo 20
Keikka klo 21

Ei ikärajaa, erikseen rajattu anniskelualue!

 

SYYSKUU
LOKAKUU