Paperi T + View

La 24.11.2018

Paperi T + View

Klo 21:00.
22,50 € ennakkoon / 27,50 € ovelta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

La 24.11.2018 klo 21:00
Liput: 
22,50 € ennakkoon / 27,50 € ovelta

Helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija Paperi T eli Henri Pulkkinen julkaisi toisen albuminsa "Kaikki on hyvin" kesäkuussa 2018.

”Kaikki on hyvin on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku”, artisti avaa ja jatkaa: ”Siinä missä Malarian pelko oli kiinni ahdistuksessa, Kaikki on hyvin pohjaa muutokseen.”

Platinaa myynyt, huhtikuussa 2015 julkaistu Malarian pelko on Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto.

Suomalaisen uuden urbaanin musiikin vientitoivo View julkaisi viime syksynä debyyttialbuminsa "Leave A Comment". Itsevarmalla esikoisalbumilla View ripittäytyy viime vuosien kasvuprosessin kiemuroista ja osoittaa kykynsä ilmaista eri tunteiden ja genrejen kirjoa. Soundimaailmallisesti View pysyy tutuilla vesillä, mutta ui myös kotirantaa pidemmälle: lopputulos on vangitseva kokonaisuus synkkää hip hoppia, grimea, balladeja ja dubsteppiä.

Ovet auki klo 20, showtime klo 21.
Ei ikärajaa, erikseen rajattu anniskelualue.

MARRASKUU
JOULUKUU