Rytmihäiriö + Omnium Gatherum

Pe 26.10.2018

Rytmihäiriö + Omnium Gatherum

Klo 20:30.
16,40 € ennakkoon / 21 € ovelta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Pe 26.10.2018 klo 20:30
Liput: 
16,40 € ennakkoon / 21 € ovelta

Suomen ainoa surmacore -yhtye Rytmihäiriö päättää muutaman vuoden hiljaiselonsa julkaisemalla uutta musiikkia. Toukokuussa 2018 ilmestynyt ”Spurgurituaali” avaa tien kohti syyskuussa ilmestyvää albumia.

”Gambinalaatikot ovat löytäneet perille luoksemme ja muutaman vuoden hiljaiselo on täten julistettu päättyneeksi. Nyt kesän mittaan viimeistelemme syyskuussa julkaistavan seitsemännen pitkäsoittomme, ja valmistaudumme viettämään uuden levyn tiimoilta pitkähkön syksyn tositoimissa hikisillä klubikeikoilla. ’Spurgurituaali’ on kosminen lekahitti, joka sitoo bändin menneisyyden ja tulevaisuuden yhdeksi loogiseksi jatkumoksi. Ollaan lisätty rähinää, riffejä, isoa kättä ja suurta sydäntä. Nyt isketään raskasta gambinagroovea otsaluun taakse. Ei muuta kuin tyirättättää!”, yhtye julistaa.

Rytmihäiriö määrittelee musiikkinsa Surmacoreksi, genreksi joka yhdistelee metallin alalajien parhaita ominaisuuksia. Rankoissa sanoituksissaan Rytmihäiriö käsittelee yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneiden ihmisten kohtaloita ja edesottamuksia, joissa alkoholi ja henkirikokset ovat usein läsnä.

Omnium Gatherum on suomalainen melodista death metalia soittava yhtye, joka yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti (skandinaavista) melodista death metallia progressiiviseen rockiin ja perinteiseen heavy metalliin. Omnium Gatherum on pitkän uransa aikana ehtinyt kiertää laajalti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Kaukoidässä muun muassa Dark Tranquillityn, Rotting Christin, Swallow The Sunin, Insomniumin ja Sonata Arctican kanssa sekä julkaissut 7 albumia ja yhden ep:n, jotka ovat niittäneet laajaa suosiota alan medioissa ympäri maailman.

Ikärajaton keikka, erikseen rajattu anniskelualue.

Ovet auki klo 20
Rytmihäiriö klo 20.30
Omnium Gatherum klo 22

JOULUKUU
HELMIKUU
MAALISKUU